1. Колко дни след приготвяне може да се съхранява в хладилник домашно готвено ястие за бебе?
2. Чешмяна или изворна вода ползвате за приготвяне на супи? (Тъй като при продължително варене се увеличава минерализацията на водата, затова питам)
2. Колко сол може да се добави примерно на порция от 250 гр.?
3. Мога ли да ползвам за готвене белени домати на кубчета вместо пресни?
4. Мога ли да добавям голямо количество подправки като магданоз и копър или трябва да е в символични количества? И мога ли да ги добавям пресни без термична обработка към вече готовото ястие?
5. Колко време трябва да се киснат във вода зеленчуци като спанак преди да се сготвят(ако имат остатъци от нитрати)?
6. Колко лук и чесън може да се добавя към ястието за толкова малко дете и може ли да се запържва или трябва да е сварен?
Може тези въпроси да ви се сторят глупави и твърде подробни, но понеже ми е за пръв път, искам всичко да е изрядно и да не объркам нещо. Благодаря предварително:)