Меню за Никулден

  • 53 670
  • 304
  •   1
Отговори
# 300
  • Мнения: 577
И мен ме зарибихте с тази сол  Grinning
Колко време печете?

# 301
  • Мнения: 17 987
Толкова елементарно звучи, пък ние колко въпроса зададохме Embarassed...

# 302
  • Мнения: 75
Благодаря за подробните обяснения и приложения снимков материал     bouquet
Чела съм, че някои пекат така и пиле, не става ли прекалено солено от полепналата сол или пак се отлепя кожата, за да не е?


На мен точно това ми харесва ,че си поема сол колкото е необходимо и става много вкусно.
Аз обаче слагам сол само отдолу,после рибката а отгоре малко масло и покривам тавата с фолио.После с една решетъчна лъжица като я подхванеш отдолу и се отлепя цялата риба.Иначе я печа 1,15-1,30h

# 303
  • Мнения: 577
Толкова елементарно звучи, пък ние колко въпроса зададохме Embarassed...
Blush
Ами питаме си,лошо нЕма.
Ако е просто така във фурната ще видя ,че се запича.Ама така покрита със солта....  ooooh!

# 304
  • Мнения: 112
По рецепта пише,че се пече  на 220 С около 30 минути, докато морската сол отгоре се зачерви., но аз пека на 200 за 40-50 минути. Ако главите на рибата са извън солта, очите й трябва да побелеят, а главата и да потъмнее и да се изсуши.По това се познава,че е готова.Успех, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт