Лени,и аз това исках да ти обясня за коцетата,ты като ме мързи да ги чистя,купувам от онези замразените.Които няма нужда да се чистят ,направо бухаш в тенджерата.Малко о скъпи са,ама аз в това отночение безсрамно си угаждам.
Мен принзипно от българските риби най много ми харесва хека.Обожавам риба която да не е много миризлива и вонлива.Например някой нетлъсти скумрии на скара ми харесват парекио.И ям само морска или океанска рибка...нещо речната не ме кефи достатъчно.Е има и изключения.
Лени,Аз тук купувам мерлуцо и го правя или на фурна с олио,каппери и малко морковчета или панирани филета мерлуцо.Другата риба която купувам е скумрията ,за скара.А ако имаш скара гамбери звъкнати на скаричката са нещо фантастично.аз първо ги минавам в разтопено масло и после ги слагам на грила.
За хляба...обикновенно купувам някой по груб средно голям хляб,ако е кръгал режа го на 4 и го слагам с върха на резена нагоре към реотана на фурната,така че да успея да препека външния слой на средата,а върте да си остане мек и топкав за сосчето.хайде за сега чао от мен,ще се видим после че сега сте излизам да взема нещо за ядене,пак опразнихме хладилника.За новата къща сте взема да взема от онези американските,двукрилните,които ми приличат на гардероби че ние явно сме много ящни с Фло.
Лени и той не яде чесън а аз много обичам и не ям щото е много кофти някой да ти диша чесново в леглото.