Хека със сигурност не е Мерлуцо.Мерлуцото е много нежно месо,много финна риба,докато Хека е със абсолютно различна консистенция и вкус.Хека баба ми,която адски мрази риба го беше хапнала,стото го помислила за пържено пиле.После като разбра че било риба(След два дена)че като и стана едно лошо,малииии.Хека е сух и сбит.Докато мерлуцото е крехко и леко мазничко,не е токолва сухо като Хека.
И аз си вземам бастончини е филетти ди мерлузо,особенно когато ме мързи да готвия само са себе си по обед.Филенцата на Капитан Финдус са доста вкуснички,а и ги вземам щото нали за предназначени най вече за деца,са минали през какви ли не контроли преди да излязат на пазара.
Иначе афетатти и всичко останало го ям,дори и да нямам антитела към токсопазмозата.С дъщеря ми не съм правила такива изслдвания в бг,нито някой ми е казвал че имало вредни храно които не трябва да се ядат,а и за толкова години в болницата майка ми не е имала случай на родилка с токсоплазмоза,освен рээдките случаи когато жени са имали котки в апартаментите си.Също е много опасно да се ядат не добре мити неща...ама чак пък да се лишавам от прошутто и колбаси ми се вижда спезиално на мен доста есагерато.С тези контроли които налагат на големите производители едва ли има и минимална поасност да хапнеш нещо заразено.По голяма е вероятноста да се заразиш в бар,където барманката бачка с мръсни ръзе или има косми от котката си по тениската отколкото от супермаркет.Ама ако почнем да го мислим чак до там,не трайбва да ядем нищо.Нашите като съм ги питала са м казвали,яж си всичко и изобщо не се притеснявай от глупости.Съхтото нещо ми казаха за Рубео теста,-да не се притеснявам че било голяма глупост.
Даниела,защо се страхуваш от това?Не се страхувай от нея!
Хайде, че пак прекалих с писането.Идзвинете ме!Упссс!
Дессита аз не отварям снимките.