Това е разрезът. Снимката е малко тъмна, защото я правих в доста затъмнено заведение, със светкавицата и не е много хубава.
Не разполагах с никакво време за кулинарни шедьоври, тъй като след работа трябваше да ходя на родителска среща и щях да имма само няколко часа, след като приспя децата. Затова тортата е направена от готови блатове и парфе, приготвено по рецептата за ягодовото парфе с "Танг", но количеството е завишено, тъй като тортата беше предназначена за 30 човека. Тя всъщност е доста голяма.
Покритието е марципан "Варна". След като приготвих чаршава, останалото разделих на две топки. Едната оцветих с какао, за да се получи тъмно кафяво, а другата - с червено. Оттам нататък е ясно - с различни по големина чаши + сватбената халка правих кръгчета и ги закрепвах с малко вода за тортата.
При приготвянето на марципан "Варна" се опитах да подобря рецептата, като замених брашното с нишесте - не се получава нищо! Чаршафът е толкова крехък, че се свлича отстрани от собствената си тежест и остава само това, което е от горната страна на тортата. Беше станало доста късно, затова изхвърлих първата доза марципн. На другия ден след работа месих нова (за бързина - в машината за хляб, става идеално!!!), набързо правих нов чаршаф и украсявах. Вероятно ако имах повече време, щеше да стане по -изпипано. Лошото беше, че имах само час - два между края на работното време и началото на купона, така че надве - натри я налепих и тръгнахме. После с тортата се играха ръченици и в дупката народа напъха бая левове