Овесен сладкиш с ябълки и канела

  • 30 134
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
  • Мнения: 5 537
Повдигам темата и споделям, че тестото е подходящо за печене и в малки силиконови форми.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 13:49 от `ТуиГ

# 61
  • Мнения: 1
И аз с поредния ябълков сладкиш  и който ще правя и занапред:
само че не го обърнах,защото малко се разчупи.

# 62
  • Мнения: 21
Благодаря за страхотната рецепта!Бързо, лесно и много вкусно!!!!!!

# 63
  • Мнения: 3 621
Това е един от любимите сладкиши в къщи. Вчера нямах ябълки и го направих с круши, стана мноого вкусен, вече няма и трошичка от него.

# 64
  • Мнения: 493
Да попитам само 250 г масло са 2 пакетчета.Не е ли много това?Ако сложа само едно няма ли да се получи добре?

# 65
  • о`майна лунна нощ е
  • Мнения: 5 537
До сега винаги съм спазвала рецептата и съм го правила с маргарин - 250 гр. и се е получавало.

# 66
  • Мнения: 1 324
Случайно попаднах на тази чудесна рецепта и веднага я изпробвах. Благодаря на авторката за идеята   bouquet
Само, че съвсем леко я модифицирах. Използвах масло, кафява захар, сложих повечко овесени ядки, предварително накиснати в прясно мляко. Добавих и цяла чаша стафиди, също накиснати във вода, за да омекнат. Пекох малко по-дълго, защото тавичката ми е тясна и сладкишът стана по-дебел. Всички вкъщи много го харесаха  Grinning

# 67
  • Мнения: 2 820
Хареса ми рецептата и ще се пробва непременно. После ще споделя резултата.

Общи условия

Активация на акаунт