Моля, ако обичате...кажете как се правеше това оформление...Правила съм го, но в момента нищо не се сещам.......Сега започвам да меся, чакам отговорите ви!
Честита Нова година! Много здраве и кулинарни успехи (и не само ) през годината!!!
Чак сега се добрах до компа, но явно е късничко
Питката ми не е точно "Короната", за която говорите, макар да има доста прилики
Тестото се разделя на три топки. Едната е малко по-голяма от орех, а другата двойно по-голяма. Остатъка от тестото се разточва на кора с големината на тавата, в която ще се пече питката. Реже на 12 триъгълника като се започва от центъра и не се режат до края. Обръщат се и в получената дупка се поставя втората по големина топка и пак се разрязва от центъра, но на шест триъгълника и пак се обръщат. В средата се поставя топката с размери на орех.