Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

  • 126 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • София
  • Мнения: 15 453
Тайна ще споделиш ли за пърленките? Аз веднъж пробвах на плоча, но всичко ставаше много бавно и най-накрая направих тестото на малки хлебчета и го изпекох на фурната
Да, наистина става бавно, но после станаха много хрупкави. Късам парченце от втасалото тесто, разтягам като мекица и лепвам на плочата!Обръщам ги няколко пъти, докато станат хрупкави.И намазани с маслото веднага, още топлички бяха разкошни.Трябва да се хапват топли, после омекват. Тестото е от брашно, мая, ч.л. захар, ч.л. сол, вода и малко олио.Не работя с мерки.

# 736
  • Мнения: 46
Изпуснах ви за 2-3 дена, а вие сте сътворили страшни красоти.Поздравления!   bouquet
pure elixir ето рецептата за чийзкейка, извинявам се за закъснението  Embarassed
1,5 пакета бисквити ''Еверест - мляко" - начуках ги на ситно.Към тях прибавих 1пак.краве масло разтопено.Тази смес разстлах върху хартия за печене и върху нея сложих следната смес:1/2 бомбичка извара, 1пак. крема сирене разбъркани с 1ч.ч захар, добавих 1 кофичка заквасена сметана на Данон и 3 яйца и 2 ванилии.Запича се в предварително загрята на 180градуса фурна около 30-40 мин.След като изстине го залях със:1бурканче сладко от ягоди , в което сложих 1пакет разтворен на водна баня желатин.Престоява в хладилника.На следващият ден е по вкусно да се яде.  Peace

# 737
  • Мнения: 1 283
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт