Машина за хляб-34 част

  • 81 695
  • 729
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 854
МАШИНА ЗА ХЛЯБ
34 част






В него ще намерите, съвети на майсторите, съвети за козунаците, упътване и инструкции за работа с машините, и други.



РЕЦЕПТИ И СЪВЕТИ:














ЕРДИНЧ ВИ СЪВЕТВА КАК ДА ИЗГЛЕЖДА ТЕСТОТО:

 
     прекалено сухо         прекалено мокро                 OK

                                  


Вертикален контейнер

       


Хоризонтален контейнер

 

# 1
  • Мнения: 5 790
Благодаря за темичката.
Аз в жегите нищо не правя, почти не ядем хляб. Но ще следя за интересни рецепти.

# 2
  • София
  • Мнения: 7 854
От предходната тема:

Във връзка с подготвян от БТВ репортаж по темата за очакваното поскъпване на пшеницата и хляба, ни потърсиха за съдействие.
Търси се човек, който да сподели опита си с приготвянето на домашен хляб, предимствата (и недостатъците, ако има такива) при ползването на домашна хлебопекарна.
Моля, който има желание, нека се обади на тел. 0897 889 115 (Чолаков).

Предварително благодарим за съдействието!

# 3
  • София
  • Мнения: 7 854
Така ... в предходната част на темата коментирахме с някой царевичния хляб и мисля, че му предложих да направи опит с малко по твърдо от кексово тесто. Та ето нали какво излиза:



Всъщност получава се италианския хляб без кора (само че царевичен - бялото или светложълтото отгоре си е царевично брашно). Този тук например е с добавка на кимион, чесън и босилек и действително е с богат аромат и вкус.

# 4
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
отнове се записвам да следя, като се приберем в София ще започна и аз да пускам моите произведения

# 5
  • Мнения: 3 453
Благодаря за темичката.
Аз в жегите нищо не правя, почти не ядем хляб. Но ще следя за интересни рецепти.
Peace

# 6
  • Мнения: 3 804
В къщи сме редовни на айряненият хляб,дребната друг не признава.Днес и тесто за  пица правих.

# 7
  • София
  • Мнения: 2 658
записвам се да ви следя. Благодаря за темичката!

# 8
  • София
  • Мнения: 1 483
В миналата тема четох за Златния хляб на Лабрекс. Има ли я някъде рецептата на български или я взимате само от руския блог? http://forum.say7.info/topic2722.html Не че не мога да си я преведа, но все пак за по-голяма точност... Simple Smile

# 9
  • Пловдив
  • Мнения: 614
Дядо Хаджия благодаря за темичката,СТРАХОТНА Е и много нагледна .
С нетърпение чакам да стане по хладничко и да започвам пак с хлябо-пекането. Peace

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 614
В миналата тема четох за Златния хляб на Лабрекс. Има ли я някъде рецептата на български или я взимате само от руския блог? http://forum.say7.info/topic2722.html Не че не мога да си я преведа, но все пак за по-голяма точност... Simple Smile

ЗАПОВЯДАЙ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.150

# 11
  • Мнения: 782
Благодаря за новата тема   bouquet

Аз всеки ден си правя по нещо, хляб задължително. Просто сме хлебари и жегите не могат да ни спрат в похапването на тестени изделия  Laughing Следя ви, пробвам изкушенията които пускате, но нямам време за снимки  Confused

# 12
  • София
  • Мнения: 1 483
В миналата тема четох за Златния хляб на Лабрекс. Има ли я някъде рецептата на български или я взимате само от руския блог? http://forum.say7.info/topic2722.html Не че не мога да си я преведа, но все пак за по-голяма точност... Simple Smile

ЗАПОВЯДАЙ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.150

Мерси!

# 13
  • Мнения: 899
И аз да следя.  bouquet

# 14

Общи условия

Активация на акаунт