Сиомга филе????

  • 5 188
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 269
Здравеите моми4ета(извинявам се но незнам куде е ер малък)
Даите идея как да приготвя сиомгата, нещо по разли4но освен на скара.
Благодаря предварително

# 1
  • Мнения: 4 244
На фурна в керамична форма с сметанов сос и копър.
Задушена на котлона с бяло вино и лимон
Пак на фурна с плънка от спанак и Крема сирене или други различни плънки

# 2
  • Мнения: 2 381
посолявам, поръсвам с черен пипер, добавям малко лим сок и разтопено масло. Оставям за 30 мин. После във умерена фурна покривам с фолио и пека 15 мин, махам фолиото и още 15 после проверявам често. Става много бързо и не искаш да се скашква (да се пече повече от необходимото).
Обаче идеите на Фиди са страхотни и смятам да ги използвам следващия път Simple Smile

# 3
  • Мнения: 373
Мажеш филетата със смес от 3 суп л. майонеза, 1 с.л. мед, 1 с.л. горчица (това е за 5 филета), малко къри по желание. Мяташ в тавичка във фурната под фолио за 12 мин Laughing, откриваш, печеш още 10-на мин и готово. Ако искаш повечко сосче, овеличаваш сместта на око!
Канадска рецепта, изпитана върху българи, французи и едно момък от чАД...стархотна Peace

# 4
  • Мнения: 1 399
Аз най-често я пека и правя отделно сметанов или чеснов сос /последното е моя приумица, незнам дали ще се хареса на всички.Понякога му слагам и кисели краставички/
А за Никулден я правих с бутер тесто - рецептата оттук . Много ни допадна на цялото семейство.

# 5
  • Мнения: 1 465
Задушена на котлона с бяло вино и лимон

Ei tazi recepta predpolagam, 4e 6te e neveroiatno vkusna.
Az obojavam pak pu6ena siomga s malko  asperji i edin sos deto sveki go prigotvia /ima6e maslo, limon i smetana mai/ - mmm napravo e ....

Общи условия

Активация на акаунт